Inmaken en bewaren - Wil en Netty Engels-Geurts

Artikel 49 van 85

Om verschillende redenen (o.a. economische, nostalgische) staat de inmaak van groenten en fruit in deze tijd volop in de belangstelling. Dit boek gaat uitvoerig in op deze materie, waarbij niet alleen suikerhoudende produkten aan de orde komen, maar ook het inmaken in (zoet-)zuur, op alcohol, gezouten, gedroogde en diepgevroren voedingsmiddelen besproken worden. De auteurs beginnen met een uitleg over de te gebruiken groenten en vruchten waarbij vermeld staat welk type inmaak speciaal geschikt is voor de desbetreffende fruitsoort. Dan volgt van elk soort inmaak een duidelijke basisbeschrijving. Aangegeven wordt de punten die speciale aandacht verdienen. Hierbij staan ook recepten gegeven waarbij ook ietwat "ongewone" combinaties niet ontbreken. Het laatste gedeelte bevat nog enige recepten welke niet in een bepaalde categorie vallen. Een verklarende woordenlijst besluit het boek. Een goed en informatief boek.
(NBD|Biblion recensie, C. Witjens-v.d. Burg)

Lisse, Zuid Boekprodukties- 5e druk 1997 - paperback - 203 pp. - afmeting 22x20 cm.- conditie: goed, lichte gebruikssporen.

Dit boek is al verkocht!

© 2012 - 2024 Second Life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel