Soft furnishing voor alle seizoenen - Gabi Tubbs

Vorige Artikel 8 van 9 Volgende
€ 4,50

Soft Furnishing voor alle seizoenen is een schitterend, origineel en ook een bijzonder praktisch boek. De kleur en sfeer van de vier seizoenen zijn als inspiratiebron gebruikt - de frisse lente, de luchtige zomer, de gouden herfst en de donkere gloed van de winter - en vertaald in een passende stijl voor elke kamer van ons huis.
In de eerste vier hoofdstukken: Lente, Zomer, Herfst en Winter, laten de prachtige, inspirerende foto’s zien hoe het interieur kan worden aangekleed in de kleuren en stoffen van elk seizoen. Transparante, gaasachtige gordijnen en lichte donzen bekleding voor de lente, gebloemde tafelkleden en stoel- hoezen voor de zomer, wollen kleden en spreien in warme herfsttinten en zware, gedrapeerde gordijnen en losse kleden voor een winters interieur.
In het laatste hoofd- stuk leert men hoe deze ideeën werkelijkheid kunnen worden. Meer dan 30 projecten worden stap voor stap, voorzien van illustraties, uitgelegd. Gordijnen, kussenovertrekken, stoelhoezen, tafelkleden, lampenkappen en kamerschermen, een hemelbedbekleding, een tuintent en een prachtig zijden dekbedovertrek, alles wordt duidelijk uitgelegd en getoond in de stijl van de seizoenen.              Cantecleer 1997 - 1e druk - ISBN9789021325118 - Hardcover - 190 pagina's - nieuwstaat

251019

  •  
  •  
© 2012 - 2021 Second Life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel