Gelders Gekookt - Humphrey Ottenhof

Vorige Artikel 87 van 220 Volgende
€ 5,00

Door de Gelderse regionale omroep die op tv en radio aandacht besteedt aan streekgerechten en streekproducten en ook door publicaties in dagbladen is er een groeiende belangstelling voor de regionale keuken. Dit tweede kookboek* biedt naast traditionele gerechten ook nieuwe recepten. Bijdragen over particulieren die oude appel- en perensoorten in ere houden, pruimen en bessen kweken, wijn verbouwen enz., herinneringen aan zondagse maaltijden en andere typiche gerechten van vroeger, gebruiken met Pasen en St. Maarten enz., steeds 'geïllustreerd' met een aan de hedendaagse tijd aangepast recept. Slechts één keer wordt verwezen naar het eerste deel van 'Gelders gekookt'. Sommige bijdragen staan in dialect, dat met enige moeite ook voor degenen die het niet machtig zijn leesbaar is. Een aardig kookboek om lekker in te snuffelen. Geïllustreerd met kleine zwartwitfoto's die te amateuristisch zijn en niet altijd duidelijk. Met een alfabetisch register.
(Biblion recensie, C. Verhoeven-van Raamsdonk)

DWZ 1999 - Spiraalgebonden - 128 pagina's - prima staat

020120

© 2012 - 2020 Second Life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel