Achterhoeks smaakboek - Alles van het dier

Vorige Artikel 18 van 218 Volgende
€ 15,00
Aantal

Eco-gastronomie in Achterhoek en Liemers

De kartrekker van het project Smaakacademie Achterhoek en bijbehorende Smaakboeken is foodspecialist Maurits Steverink van kenniscentrum Nelles.In samenwerking met culinair journalist Michiel Bussink en grafisch vormgever Maurits Gemmink maakte hij een bundeling van kennis en kunde over ons streekeigen voedsel. Niet alleen hedendaagse kennis, ook de historische en traditionele kennis is meegenomen. Het boek biedt een overzicht in de achtergronden van ons voedsel en hoe het is verbonden met cultuur, natuur, de mensen, vruchtbare grond en de toekomst. Een boek voor liefhebbers van de streek, hedendaags streekeigen eten en foodprofessionals.

Hardcover - 240 pp - ISBN9789090316499 - nieuwstaat - naamsticker voorin

100520

 

© 2012 - 2020 Second Life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel